Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Български филм фест под звездите стартира на паркинга на Kaufland във Варна 


V+O Communication


Български филм фест под звездите стартира на паркинга на Kaufland във Варна 

За трета поредна година паркингите на хипермаркетите на Kaufland се превръщат във филм фест под звездите. Национално автокино турне ще стартира на 12 април в 20:00 часа на паркинга на Kaufland – Възраждане на бул. „Република" 60 във Варна с хитовия филм „Диада“. До края на май турнето ще обиколи 13 града, а в два от тях ще има среща с актьор от избран български филм. 

Четири от най-касовите български заглавия от последните месеци – „Диада“ , „Уроците на Блага“, „Пулсът на танца“ и „Чума“, ще могат да гледат зрителите на единственото в България пътуващо автокино. Кампанията се реализира съвместно с „Автокино“ и ще премине през Варна (12 и 13 април), Добрич (14 и 15 април), Шумен (17 и 18 април), Русе (20 и 21 април), Велико Търново (22 и 23 април), Плевен (24 и 25 април), София (27, 28 и 29 април), където предстои и фен-среща. Турнето продължава в Перник (30 април и 1 май), Пловдив (7 и 8 май),

Стара Загора (9, 10 и 11 май), Сливен (12 и 13 май), Ямбол (15 и 16 май), Бургас (17 и 18 май) и Силистра (20 и 21 май) 

„Автокино е уникална инициатива, която дава по-дълъг живот на българските филми и предоставя един интересен и безопасен начин за гледане. Щастливи сме, че и тази година се включваме в нея с нови 60 прожекции на едни от най-популярните нови български филми на територията на паркингите на хипермакетите ни. Продължаваме да подкрепяме българското киноизкуство и да обогатяваме цялостното преживяване на нашите клиенти“ – каза Петър Пекалиев – ръководител „Централно управление на недвижимостите“ в Kaufland България.

Автокино се гледа от собствения автомобил на присъстващите, като филмите ще бъдат прожектирани на  екран с големина 5 х 10м, който е вдигнат на височина 2 метра от земята.

Желаещите да присъстват, могат да следят програмата и да закупят билетите си онлайн на http://www.avtokino.bg или на място в деня на прожекцията, като местата са ограничени до 50-60 автомобила за събитие.

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата. 

Обратно към всички новини от агенциите